Trivsamma golv som bidrar till hemkänslans liv och rörelse från golvläggning Stockholm

Det är en utmärkande och bra känsla som infinner sig när man kliver in i ett rum som har golv som är snygga och som smälter perfekt in i den övriga inredningen. Vi på golvläggning Stockholm vill skapa den känslan att golvet ska se tilltalande ut och vara funktionellt. Våra kunders önskemål är det som vi vill förverkliga och vi kan skapa det golv som matchar din budget och som passar fantastiskt bra in i ditt boende. Våran specialitet är trägolv i alla dess former och vi tillhanda har trägolv som är både vackra och slitstarka. Våra trägolv från golvläggning Stockholm är av den allra bästa kvalité och vi lägger gärna ut ditt nya golv. Det är bara att kontakta oss för att få mera vetskap om vilket slags trägolv som du drömmer om och hur vi på golvläggning Stockholm kan ge liv till dina visioner. Att lägga nytt golv hamnar under ROT- avdraget, så det betyder att hälften av kostnaderna dras av på fakturan. När du anlitar golvläggning Stockholm så får du golvet gjort av våra proffsiga hantverkare som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att få ett vackert och trivsamt golv som man kan leva med i många år framåt.

Vi lägger även golv hos företag och offentliga miljöer som till exempel skolor och butiker. Då brukar vi rekommendera att lägga ett tåligt plastgolv som kan hålla i många år framåt. Det är också viktigt att plastgolvet ska vara lättstädat för att kunna uppnå en god miljö. Våra plastgolv från golvläggning Stockholm finns i olika mönster och storlekar. Vi har även PVC-fria golv där man har tagit bort alla polyetenplaster. Att sköta ett plastgolv är väldigt smidigt och enkelt. Du kan fundera över om du vill ytbehandla golvet, så att det blir lättare att få väck smuts och fläckar. Laminatgolv är också ett passande alternativ som är tillverkad av trä men har en yta som är gjord av en tålig plast. Vi har en stor variation av laminatgolv som passar i de allra flesta hemmen.

Parkettgolv eller trägolv?

Hos golvläggning Stockholm kommer du att finna ett brett utbud av vackra parkettgolv. Det är golv som finns i furu, ek eller ask. Det är bara att välja vilket träslag som du vill ha på ditt parkettgolv, så installerar golvläggning Stockholm det i ditt hem. Ett snyggt parkettgolv skapar karaktär och stor trivsel i varje hus. Parkettgolv finns i olika prisklasser och det träslag som är dyrast är det vackra ekgolvet. Sedan kommer du att ställas inför det svåra valet att välja mellan stavparkett eller att ha fiskbensparkett. Det är namn på de olika mönster skiftningar som uppstår när man lägger golvet. Stavparkett är ett elegant golv som passar de allra flesta rum. Mönster som man kan lägga finns i olika utföranden och det är även snyggt att blanda in mörka träslag med ett ljusare träslag. Vi på golvläggning Stockholm kan komma med förslag för ditt parkettgolv och vi utför mer än gärna dina önskemål i valet av mönster, färgskiftningar och träslag. Fiskbensparkett passar in de stora rummen. Mönstret ska få träda fram i sina vackra karaktäriska skiftningar. Ditt nya golv från golvläggning Stockholm kommer att garanterat att ge en lyxig känsla och höja ditt värde på din bostad.

Hemtrevliga

Trägolv är vackert och kommer att åldras med behagfullhet. Vi på golvläggning Stockholm har trägolv i olika färgsättningar, tjocklek och storlekar. Trägolv passar i alla rum, förutom i badrummet. I köket ska man helst välja ett tjockt trägolv som tål det mesta. Var noga med att hålla golvet rent och ta bort grus som har letat sig in i köket på en gång. Trägolv har en tendens att lätt att få märken. Det är ett golv som kräver underhållning och golvläggning Stockholm rekommenderar att ditt trägolv ska ytbehandlas med olja eller lack. Ett lackerat golv skyddar golvet från märken och har en vattenavvisande effekt. När du ska ytbehandla ditt golv så kan vi gärna göra det för dig. Våran ytbehandling blir jämn och fin. Vi vet vilka produkter som passar till det trägolv som ska ytbehandlas. Om du går i golv tankar, så kontakta golvläggning Stockholm idag för information och kostnadsfri offert.